Ароматерапевтичен масаж

Ароматерапевтичният масаж представлява масажна терапия подобна на Шведския масаж, но с етерични масла добавени в масажното олио. Вдишването на етерични масла през носа насърчава благоприятните промени в ума и тялото като повлиява благоприятно лимбичната система (област на мозъка, която контролира емоциите и въздейства на нервната система и хормоните). Етеричните масла се абсорбират също и през кожата. Смята се, че различните етерични масла ни влияят по различен начин. Ето защо в Thai Zen Ви предоставяме възможност да изберете какво искате да постигнете чрез ароматерапията. Предлагаме Ви следните композиции от етерични масла:

Композиция за повдигане на енергията: с етерични масла от лимон, грейпфрут, кипарис и мента.
Цитрусовите аромати в комбинация с кипарис и мента съживяват и оставят чувството на пълно възстановяване. Тонизират тялото и създават свежо усещане.

Композиция против депресия: с етерични масла от лимон, здравец, лавандула и роза.
Композицията „Против Депресия“ възстановява вътрешния мир и душевното равновесие. Намалява тревожността и натрупания негативизъм. Връща самочувствието и увереността. Успокоява. Подобрява настроението. Дава прилив на нови сили. Възвръща желанието за живот и хармонията със заобикалящия ни свят.

Композиция за спокоен сън: с етерични масла от мандарина, портокал, иланг-иланг и лавандула.
Композицията от чисти етерични масла допринася за приятни и спокойни сънища. Намалява умората, отпуска тялото, създава чувство на спокойствие и душевен мир.

Композиция за пълна релаксация: с етерично масло от лавандула
Ароматерапията с лавандулово масло успокоява нервната система чрез понижаване на кръвното налягане, сърдечната честота и температурата на кожата, както и променящите се мозъчни вълни до по-спокойно състояние.

Всеобщи ползи от Ароматерапията:
- Намалява стреса
- Помага в борбата с депресията
- Намалява болката и мускулното напрежение
- Помага за контролиране на кръвното налягане
- Предотвратява целулита
- Помага при менструални спазми
- Премахва токсините в тялото
- Помага за отпускане и релаксация
- Подмладява и съживява тялото

Масажът не се препоръчва при следните състояния: сърдечни заболявания, бременност, хора с остри инфекции и повишена температура, пациенти с ракови заболявания и хора с отворени рани.

Подари си специално преживяване