Тайландски рефлексологичен масаж на краката

Рефлексологията е много повече от масаж на краката. Това е лечебна терапия, много ефективна при третирането на много здравословни проблеми. Рефлексологията на краката се основава на принципа, че краката са като диаграма на тялото: разделена на десет рефлексни зони, тя е огледален образ на тялото.

Тайландската рефлексология е смес между древните лечебни изкуства на рефлексологията - китайската Туи на, японският Шиатцу и индийската Аюрведическа йога. Работейки с долната част на крака и коленете, тази 2000-годишна високо-реномирана сесия освобождава блокираната енергия в много „сен“ линии на тялото (тайландски енергийни меридиани), за да създаде дълбоко и уникално усещане за баланс, релаксация и благополучие. Специфичната манипулация и натиска на рефлексните точки намалява и отстранява запушванията в съответните жлези или органи и така възстановява здравословния баланс.

Тайландската рефлексология може да бъде полезна по следните начини:
- Стимулира органите на тялото
- Стимулира нервната система
- Стимулира кръвоносните и лимфни системи в организма
- Облекчава умората в краката
- Намалява болките
- Подобрява съня
- Може да помогне за облекчаване на много заболявания, главоболие, мигрена и др.
- Помага за храносмилателни проблеми
- Помага за освобождаване от стреса
- Подобрява кръвообращението
- Увеличава енергията
- Подобрява концентрацията и яснотата на ума

Масажът не се препоръчва при следните състояния: сърдечни проблеми, сериозни здравословни проблеми, бременност, менструация, висока температура, отворени рани и счупени кости на краката.

Подари си специално преживяване