Чи Ней Дзанг (Тай масаж на вътрешните органи)

Чи Ней Дзанг е китайски термин за „Чи“ масаж на вътрешните органи, който помага за освобождаването на стреса и насърчава изцелението чрез използване на масажни техники директно над пъпа и околните коремни зони, където се натрупват стрес, напрежение и отрицателни емоции. Ако тази област от тялото ни е блокирана, то тя блокира цялата енергия на тялото. Когато това се случи, всички жизненоважни енергийни функции бавно отслабват вътрешните ни органи и намаляват нашата енергията. Резултатът е постепенно възпрепятстване на кръвообращението, което може да доведе до множество заболявания, включително, но не само, нарушено храносмилане, запек, подуване на корема, безсъние, токсичност на цялото тяло, и неспособност за сваляне на излишните килограми.

Масажът Чи Ней Дзанг бързо освобождава отрицателните емоции, напрежението и неразположеността, като придава комфорт и облекчение на коремната и жизнената енергия на вътрешните органи. Масажът е ефективен и при лечение на храносмилателни проблеми, като раздразнени черва, подуване на корема и запек. Той елиминира токсините в стомашно-чревния тракт и стимулира лимфната система. 40 минутният масаж е фокусиран само върху коремната област, докато масажът от 60 мин. включва и масаж на лимфните възли в областта.

Ползи от масажа:
- Облекчава подутия корем и запек
- Укрепва имунната система
- Помага при болезнена менструация
- Стимулира вътрешните органи, лимфната система и кръвообращението
- Детоксифицира и укрепва органите
- Намалява мускулната скованост и спазми
- Освобождава отрицателните емоции.
- Подобрява съня

Масажът не се препоръчва при следните състояния: бременност, менструация, сърдечен пейсмейкър, ракови пациенти, след консумация на алкохол и тежка храна.

Подари си специално преживяване